SSP TEHNIC ALARMS

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

home | despre noicontact  

 

SSP Tehnic Alarms este o societate comerciala. Are ca obiectul principal de activitate de montare al echpamentelor electrice dupa cum urmeaza :

| sisteme antiefractie

 

| telecomunicatii

 

| control acces

 

Daca firma dumneavoastra dispune de un numar mare de angajati si doriti controlul riguros al personalului in anumite zone de acces si evidenta acestora (pe computer prin intermediul unui soft specializat), va recomandam introducerea unui sistem electronic de control al accesului si pontaj. Sistemele de control acces pot fi folosite atat pentru a impiedica patrunderile neautorizate in anumite spatii cat si pentru a tine evidenta persoanelor care au acces in anumite incaperi. Sistemul consta in utilizarea de catre persoanele agreate, la intrarea in zone de acces controlate, de cartele magnetice sau de proximitate , tastaturi cu cod de acces, cititoare de amprenta sau cititoare de iris.
istemului de control acces ii poate fi implementat un software adecvat pentru controlul fluxului de personal si valori.
Pentru o buna gestionare a cailor de acces, sistemele de control pe care le oferim reprezinta solutia ideala pentru firmele cu un numar mare de angajati.
Sistemul de control acces poate fi interconectat cu un sistem de avertizare antiefractie si/sau antiincendiu si poate comanda diferite dispozitive de automatizare (aprinderea/stingerea luminii, ventilatia sau aerul conditionat, etc).

  

 


 

| sisteme electrice

 

| instalatii supraveghere video

 

| sisteme antiincendiu

 

| porti batante

 

| bariere electrice

 

Sistemele, echipamentele, instalaţiile, aparaturile şi dispozitivele folosite sunt competitive la nivel mondial, fiind avizate în România, punerea înfuncţiune şi întreţinerea acestora făcându-se numai în conformitate cu normativele şi prevederile legale în vigoare.

SSP Tehnic Alarms foloseste numai echipamente atestate de către Ministerul de Interne, produse de către firme consacrate in domeniul sistemelor de siguranţă şi alarmare antiefracţie.

SSP Tehnic Alarms asigură service post-garantie a sistemelor indiferent de provenientă şi tipul echipamentului montat, asigurând in acelaşi timp înlocuirea echipamentului deteriorat sau care nu corespunde cu cerintele specifice obiectului de activitate a beneficiarului iar în cazul in care sistemul este deja montat, departamentul tehnic al firmei va verifica în amănunţime sistemul si va inlocui, unde este nevoie, componentele defecte sau care nu corespund cerintelor.

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Copyright © 2009 SSP Tehnic Alarms

Website creat si intretinut de sghsolutions.ro