SSP TEHNIC ALARMS

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

home | despre noicontact  

 

SSP Tehnic Alarms este o societate comerciala. Are ca obiectul principal de activitate de montare al echpamentelor electrice dupa cum urmeaza :

| sisteme antiefractie

 

| telecomunicatii

 

SSP Tehnic Alarms este specializata in efectuarea de lucrari de proiectare, instalare si intretinere a retelelor de telecomunicatii, precum si de instalare, intretinere si conectare a echipamentelor de telecomunicatii. Personalul implicat in aceasta activitate necesara pentru orice centrala telefonica este alcătuit din specialişti cu vasta experienţa in domeniul telecomunicaţiilor. Nu are importanta cat de mare sau mica este compania dvs. Noi va oferim sisteme telefonice care va vor face sa aratati excelent. Facilitatile evoluate si inteligente de administrare a apelurilor ajuta la imbunatatirea eficientei muncii, cresterea satisfactiei clientilor si la imbunatatirea imaginii companiei dvs. Orice tip de afacere poate beneficia de un sistem de telefonie fiabil, cu pret mic, usor de utilizat.

 

 

| control acces

 

| sisteme electrice

 

| instalatii supraveghere video

 

| sisteme antiincendiu

 

| porti batante

 

| bariere electrice

 

Sistemele, echipamentele, instalaţiile, aparaturile şi dispozitivele folosite sunt competitive la nivel mondial, fiind avizate în România, punerea înfuncţiune şi întreţinerea acestora făcându-se numai în conformitate cu normativele şi prevederile legale în vigoare.

SSP Tehnic Alarms foloseste numai echipamente atestate de către Ministerul de Interne, produse de către firme consacrate in domeniul sistemelor de siguranţă şi alarmare antiefracţie.

SSP Tehnic Alarms asigură service post-garantie a sistemelor indiferent de provenientă şi tipul echipamentului montat, asigurând in acelaşi timp înlocuirea echipamentului deteriorat sau care nu corespunde cu cerintele specifice obiectului de activitate a beneficiarului iar în cazul in care sistemul este deja montat, departamentul tehnic al firmei va verifica în amănunţime sistemul si va inlocui, unde este nevoie, componentele defecte sau care nu corespund cerintelor.

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Copyright © 2009 SSP Tehnic Alarms

Website creat si intretinut de sghsolutions.ro