SSP TEHNIC ALARMS

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

home | despre noicontact  

 

SSP Tehnic Alarms este o societate comerciala. Are ca obiectul principal de activitate de montare al echpamentelor electrice dupa cum urmeaza :

| sisteme antiefractie

 

Instalarea sistemelor se face în baza proiectelor tehnice avizate de Serviciul Poliţiei de Ordine Publică din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, fiind executate de personal calificat şi avizat de către S.P.O.P.
Sistemele, echipamentele, instalaţiile, aparaturile şi dispozitivele folosite sunt competitive la nivel mondial, fiind avizate în România, punerea în funcţiune şi întreţinerea acestora făcându-se numai în conformitate cu normativele şi prevederile legale în vigoare.
SSP Tehnic Alarms foloseste numai echipamente atestate de către Ministerul de Interne, produse de către firme consacrate in domeniul sistemelor de siguranţă şi alarmare antiefracţie :
ELECTRONICS LINE, ESPRIT PARADOX, SPECTRA PARADOX, EUROPLEX, PARADOX LIBERATOR WIRELESS SYSTEMS, DSC.

 

| telecomunicatii

 

| control acces

 

| sisteme electrice

 

| instalatii supraveghere video

 

| sisteme antiincendiu

 

| porti batante

 

| bariere electrice

 

Sistemele, echipamentele, instalaţiile, aparaturile şi dispozitivele folosite sunt competitive la nivel mondial, fiind avizate în România, punerea înfuncţiune şi întreţinerea acestora făcându-se numai în conformitate cu normativele şi prevederile legale în vigoare.

SSP Tehnic Alarms foloseste numai echipamente atestate de către Ministerul de Interne, produse de către firme consacrate in domeniul sistemelor de siguranţă şi alarmare antiefracţie.

SSP Tehnic Alarms asigură service post-garantie a sistemelor indiferent de provenientă şi tipul echipamentului montat, asigurând in acelaşi timp înlocuirea echipamentului deteriorat sau care nu corespunde cu cerintele specifice obiectului de activitate a beneficiarului iar în cazul in care sistemul este deja montat, departamentul tehnic al firmei va verifica în amănunţime sistemul si va inlocui, unde este nevoie, componentele defecte sau care nu corespund cerintelor.

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Copyright © 2009 SSP Tehnic Alarms

Website creat si intretinut de sghsolutions.ro